"Ку*во сега нема кој да те вика мамо"

Лејла Совиќ, мајката на трите дечиња кои таткото во Босна безмилосно ги закла, па се самоуби, беше веднаш хоспитализирана по шокот, а вчера нејзините три деца беа заедно испратени во вечниот дом.

Монструмот кој си ги закла децата бидејќи таа го оставила и оставил страшна порака:

- Ку*во сега никој веќе нема да те нарекува мамо. Не грижи се децата ти се згрижени, не отидоа гладни на тој свет. Да те најдев и тебе ќе те убиев. Ти го зедов најмилото, децата со себе, напишал монструмот кој се самоуби откако ги уби децата.

Коментари

Популарно