ФОТО: Презгодна е, но кога ќе ѝ го видат лицето ништо не им е јасно

Секој ден ширум светот се раѓаат десетици илјади деца, но ќерка како Русланка мајка еднаш раѓа.

Украинската бомба долги години се занимава со финтес и постигнала неверојатна линија на која ѝ завидуваат многу девојки.

Кога ќе ѝ го видат лицето не можат да веруваат дека е толку убава. Русланка Самојленко на Инстаграм има скоро 300 илјади пријатели, а нејзините фотографии добиваат голем број коментари и лајкови.

Погледнете ја 

Коментари

Популарно