ВИДЕО: Предмалку без причина уaпceн раперот од дуото „Пука Козметика“

Предмалку пред Собранието на Р.Македонија бил уaпceн раперот Дарко Масларковски кој мирно протестирал против промената на името.

Додека протестирал, раперот пренесувал во живо на фејсбук.

Видеото погледнете го во продолжение:

Коментари

Популарно