ФОТО: Сораја денес непрепознатлива по многубројните операции

Се појави во Големиот Брат и се прослави, а потоа направи безброј операции. Сораја е непрепознатлива по сите естетски зафати, по кои изгледа сосема поразлично.

Погледнете ја како изгледа денес

Коментари

Популарно