Страшно е да се гледаш себе без рака

Тешко повредената водителка Деа од Србија на која во четвртокот по несреќа со нејзиниот автомобил, автобус и ја откина раката, по што со многу труд лекарите и ја спасија, се огласи конечно од болничката постела и докажа каков борец е таа. Нејзиниот партнер раскажа што му рекла.

- Не знаеш како е себе да се видиш без раце. Беше страшно, рекла водителката.

Таа со тешката повреда и крвавата рака буквално седела будна и чекала Брза помош.

Коментари

Популарно