Видео: Украинките „пливаат“ кај ќе стигнат

Изминативе месеци студен бран ја зафати Америка, меѓутоа постојат и земји и каде екстремниот студ и малку не е страшен и необичен.

Додека многумина се облекуваат во повеќе слоеви облека, овие две русинки покажаа дека нив студот ништо не им може.

Тие се соблекле во бикини и одлучиле да се искапат во ледениот поток.

Коментари

Популарно