Не е само Мира: И оваа пратеничка си го вработила синот деновиве?!

Tвитерџиите објавуваат дека и поранешна пратеничка на СДСМ деновиве си го вработила својот син.

“Поранешна пратеничка Билјана Настеска @SDSMakedonija, си го вработи синот Дарко Настески во болницата во Кичево, каде што сега директорува. Не се сами Мира Дизел, Талат Џафери, Асаф Адеми и Горан Мисовски! #Непотизам”

Коментари

Популарно