ФОТО: Митинг на Цветен пазар во Скопје

Скопјани задоцнија со купувањето цвеќе за нивните драги од понежниот пол. 

Како што се гледа од фотографиите во моментиве цветниот пазар е преполн со муштерии, а улицата покрај пазарот речиси непроодна од паркирани возила.

Испратено од Јуле

Коментари

Популарно