ФОТО: Млад скопјанец делеша рози на непознати дами бидејќи не може да израдува својата мајка

Никола Славковски младото момче кое минатата година делеше рози, и оваа година ги изненади припадничките на понежниот пол.

Бидејќи неговата мајка за жал е прерано почината и неможе да ја израдува, тој со помош на својот братучед Христијан Тихомировски шеташе низ центарот на главниот град и делеше свежи каранфили, но и вештачки рози со јасна порака дека: Љубовта кон нив ќе престане тогаш кога оваа роза ќе овене!

Испратено од Мако Рос

Коментари

Популарно