ВИДЕО: Жестока тепачка на две жени во белградско такси

Снимката од Белград, на која се гледа тепачка на две жени на задното седиште во едно такси, се појавила на Твитер и многумина кои ја погледнале згрозила.

„Дали е ова обезбедување брате? Да би е**м мајката, брате, снимај“, извикнала една од жените на насобраните мажи. Во еден момент тие се обиделе да ги раздвојат, но не успеале во тоа.

„Пушти и ја косата, веднаш сега да и ја пуштиш косата“, се слуша како вика една жена.

„Ајде, излези. Ќе ми го искрши седиштето’, коментирал маж, најверојатно таксистот на возилото во кое се одвивала несекојдневната сцена.

Снимката се појавила на Твитер, а освен инцидентот, корисниците на таа социјална мрежа повеќе ги згрозила реакцијата на присутните кои не само што снимале туку и се смееле на целата ситуација.

Имено, во еден момент, додека жените биле во клинч, маж во црна јакна се обидел да и го подигне здолништето на една од жените.

„Идиотот кој го поткренува искинатото здолниште поради покомплетен впечаток предизвикува најголемо гадење“, „не се знае кој е за жалење, овие жени или наречи мажите“, „клошар од таксист“, се ределе коментари на Твитер.

Коментари

Популарно