ФОТО: Нов мајстор - милионер во Струмица!

Мајсторов е од Струмица. Освен карневалот, вчерашниот ден ќе го памети и по оваа голема добивка. Дванаесет натпревари, од 2-3 гола, со СУПЕР МУЛТИ БОНУС 1000% или 477.750 денари, го имаме новиот милионер со неверојатни 1.274.002 денари. Честитки до добитникот !!!

Коментари

Популарно