ФОТО: Што работат вработените во фондот за здравство?

Вработените во Фонд за здравство во стилот на градоначалникот на Скопје, Петре Шилегов.

Читател на порталот Трибуна.мк, испратил фотографија за да  ја долови „работната атмосфера“ во Фондот за здравство. Притоа во пораката на читателот напишал: 

„ Отидов во Фондот за здравство за да си го обновам моето осигурување и осигурувањето на моите деца. Притоа иако пред мене немаше никој, јас чекав ни помалку ни повеќе 40 минути, пред се да прашам што ми треба и исто така ако господинот си ја доигра игрицата и да си завршам работа за тоа што сум отишол таму“

Коментари

Популарно