ВИДЕО: 30 минути никој не реагирал

Тело на мртов човек повеќе од 30 минути седеше на столче на автобуската станица во Скопје.

Сега, телото е покриено со чаршав и се чека брза помош за медиоцинската екипа да утврди смрт.

Испратено од Коста

Коментари

Популарно