ВИДЕО: Вакво време не паметат ни најстарите жители на познатото летувалиште

Во познатото летувалиште Анталија годишните времиња се менуваат од час во час.

Температура од плус 20 падна на минус пет.

Падот на температурите доведе и до снег каков што не паметат ни најстарите жители на „турската ривиера“.

Коментари

Популарно