ФОТО: Турскиот актер во реалноста е среќно женет со убавица

Во серијата „Фазилет и нејзините ќерки" ја игра улогата на најстариот брат Ѓокхан кој има жена-змија.

Во реалноста актерот Толга Гулеч е среќно женет и има жена убавица.

Погледнете како изгледа таа.

Коментари

Популарно