Геровски бара оставка од Богоевски: Се обрука, другар Павле, пред сите што гласаа за тебе

Новинарот Бранко Героски му порача на Павле Богоевски дека треба итно, без одлагање да си поднесе оставка, по ckaндалозното обелоденување дека набавувал дpoга.

Коментари

Популарно