Театар Комедија донираше за Детската болница Козле

Театар Комедија направи донација за Детската болница Козле. Од срце одиграна претстава НЕ СЕГА ДРАГА и средствата се наменија за најскапоценото нешто на светот -здравјето и насмеаните лица на нашите најмили-дечињата. СЕ ЗА ДЕЦАТА трае и продолжува. Благодарност од болницата и од целиот персонал за овој хуман гест. Хуманоста го чини човештвото благородно и содржателно за да опстои и понатака.

Коментари

Популарно