Фото : Што значи да си мајка

Сите зборуваат за тоа како е мајчинството  е нешто пособено, за односот што го имате со дете не може да се спореди со ништо во светот. Имено, тоа е магично патување што е неверојатен збор. Јас апсолутно сакам да бидам мајка, тоа е најдобрата работа во светот.

Сепак, да се биде мајка не е секогаш магично искуство.

Мајчинството значи да не имате поголема приватност дури и кога одите во бањата. Мајчинство значи секогаш да имате валкан автомобил. Тоа значи да не може да бидете „болна“, бидејќи тоа е работа за вас работа од 24 часа без плата. Но, на крајот, јас не би го променил за ништо во светот. Да се ​​биде мајка значи да се биде целосно „затрупана“ со љубов, радост, одговорност и несебичност.

Да се ​​биде мајка значи никогаш да не бидеш сама!

Коментари

Популарно