ФОТО: Елена Ора е вистинска с*кс бомба

Рита Ора се смета како една од најсекси жените во светот. Но, да бидат секси изгледа е во гените на нејзиното семејство.

Тоа најдобро се докажува преку сликите кои ги објави сестрата на светски познатата пејачка Рита Ора, Елена.

Погледнете ја: 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

💛💛💛

A post shared by Elena Ora (@elenaora) on

Коментари

Популарно