Дарко Лазиќ бесен на Ана Севиќ

Дарко Лазиќ не се појави на прославата по повод роденденот на ќерката Лорена, која ја организирала неговата поранешна сопруга и колешка Ана Севиќ, што изненадило многумина. Сега пејачот реши да открие повеќе детали за тоа.

Роденденот на ќерката Лорена, го пропуштил вели Лазиќ, поради неговата поранешна сопруга.

„Тоа мојата поранешна сопруга се добро намонтирала. Да ме плукаат новинарите. Требаше да го славиме роденденот на Лорена кон крајот на јуни, со тоа што кажав да не биде викенд, затоа што е многу веројатно дека ќе работам. И кога се дозна дека работа, се закажа роденденот и не можеше да се помести. Всушност, не сакам да зборува, тоа е нејзина работа, сите знаеме...“, навел Дарко Лазиќ.

„Јас на своето дете ќе му направам роденден кога нвистина ќе му биде на 10. јули во игротека и овде, така се ќе одбележиме како што треба“, истакнал Дарко.

Коментари

Популарно