Луна Џогани е победник во реалното шоу Задруга 2

Луна Џогани ќерката на една од најпознатите пејачки Анабела Атијас и Гаги Џогани е новата победничка во реалното шоу Задруга 2.

Таа на 6ти Септември минатата година влезе по втор пат во ова реално шоу, и овој пат издржа цели 10 месеци, односно до самиот крај каде што и победи.

Како награда Луна освои 50 илјади евра.

Коментари

Популарно