Миленко Неделковски: Ова е списокот за приведување и притварање

Миленко Неделоковски со уште една „прогноза“ на неговата Фејсбук страна. Според новинарот случајот „рекет“ многу ќе се прошири, а ќе ги опфати следниве имиња:

„Ова е списокот за приведување и притварање (редоследот може да претрпи измени):

Катица Јанева

Син и'

Лиле Стефанова

Фамилија Ременски

Рашковски

Кирацовски

Фатиме

Бубевски

Богоевски

Кај К. Јанева се најдени разговори до Боки 13. Има снимки каде тој ја уклучува за да се слуша при неговиот состанок со Орце (каде она кажува дека се ќе се среди). Во овој момемт не е во притбор само заради заштитата од САД амбасадата. Денеска од бугарска страна на новата американска амбасадорка ќе и бидат предочени и нови докази што ја теретат Катица.

Ако падне Катица, паѓа Зајко.“

Коментари

Популарно