ФОТО: Анастасија Ражњатовиќ - „Како близначки сме"

Ќерката на Цеца сподели фотографии на Инстаграм со своја другарка и сите ги изненади. Двете девојки многу наликуваат една на друга, па и Анастасија напиша „Близначка" на фотографиите.

Погледнете ја: 

Коментари

Популарно