Билборд падна врз човек во Карпош

Билборд падна врз човек во скопски Карпош. Силниот ветар кој го зафати Скопје ноќеска направи вистински хаос. Човек се најде под урнатиот билборд. Се уште не се знае здравствената состојба на лицето кое беше извадено од под уранитините.

Коментари

Популарно