Послатко нешто не сте виделе: Овие бебиња ќе ви го стоплат срцето

Неодамна на социјалните мрежи се појавија снимки од малечки близначки за да се докаже врската што ја споделуваат само близнаци. Тие се веќе родени, но сепак спијат „залепени“ едно за друго.

Како што можете да видите од видеото, близначките за момент ги отвораат очите и ја погледнуваат мајка им, која ги снима, но им било толку пријатно што веднаш повторно заспале.

Близначките биле опкружени со играчки, но не им било грижа затоа што се имаа една со друга.

Погледнете го видеото во продолжение:

Коментари

Популарно