ВИДЕО: Згодна девојка седна на фотеља и веднаш доживеа оргазам

Оваа фотеља која е специјално дизајнирана за понежниот пол, а сигурно ќе ви се најде како корисна идеја за подарок.

fotelja-od-koja-site-devojki-ostanuvaat-so-podotvorena-usta-01

Истата, го доби називот „Столица од која правите оргазмично лице“ затоа што многу брзо ги стимулира девојките.

Еве како функционира:

Со оваа техника ќе ја „збудалите“ секоја жена

Одложување или контролирање на оргазмот е техниката преку која мажот намерно го продолжува сексуалниот чин во корист на својата партнерка. Со други зборови, тоа е нешто што секој маж би требало да го прави, ако на неговата партнерка и е потребно повеќе време за доживување на оргазам.

Многу мажи без размислување доживуваат оргазам, најчесто по две минути од почетокот на сексуалниот однос, и се вртат на другата страна, оставајќи ја својата партнерка незадоволна.

За да не дојде до забуна, тука не станува збор за прерана ејакулација со која многу мажи имаат проблем, бидејќи тоа е незгоден проблем, но поправлив, за кој секоја жена би требало да има забирање.

Голем број на мажи доживуваат оргазам по неколку минути пенетрација и сметаат дека тоа е доволно, но прашањето е што вашата партнерка има да каже на сето тоа.

Секоја жена има свои преференци, но ако неа 2-3 минути не и се доволни (не зборуваме за сексот на брзина и не се работи за ситуации кога сте уморни), што би требало мажите да знаат и направат е да ја применуваат техниката на одложување на оргазам.

Техниката е едноставна, кога мажот ќе почувствува дека е близу да го доживее врвот, треба да престане на кратко, а потоа повторно да продолжи. Ова треба да го направи неколку пати.

Нема полошо нешто од себичен партнер кој мисли само на своето задоволство. Сексот би требало да биде забава за двајца, така да двајцата партнери да уживаат и бидат задоволни. Освен тоа, не е се во пенетрацијата. Многумина забораваат на важноста на предиграта која многу жени ја ставаат на прво место, а нивните партнери ја игнорираат.

Митови за оралниот секс во кои веруваме, а не се вистинити

Порно филмовите создадоа митови за оралниот секс кои се задржале до денес. Време е конечно да бидат срушени.

Колку подлабоко, толку подобро

Митовите речиси и да не може да бидат искоренети, а тоа важи и за овој. Освен тоа што поклопецот во грлото го активира рефлексот за повраќање, па речиси е невозможно да се изведе, најголемиот број на нервите се наоѓаат на самиот врв на пенисот, т.е главичката, така што длабочината не е толку важна. За поголемо уживање, многу е поефикасно да се стимулира главичката со јазик или истовремено да се поиграте и со неговите тестиси.

Голтањето е задолжително

Некои сметаат дека оралниот секс е комплетен само ако заврши со ејакулација и голтање. Меѓутоа, овој вид на секс е забавен и без тоа – затоа доколку не ви се допаѓа идејата на голтање, прескокнете ја. Поважно е да го стимулирате мажот, со раце или јазик, во текот на целото пружање на задоволството и тоа да не го прекинете кога е близу до кулминација.

Забите се табу

Секако дека тој се плаши да не го повредите и дека забите не треба да учествуваат во оваа секси игра. Меѓутоа, има еден стар трик. Нежното гребење по главичката може да биде исклучиво возбудливо, но пред тоа сепак прашајте за дозвола.

Оралниот секс е понижувачки

Овој мит го создаде порно индустријата низ најразлични игри со покорување и опасни пози. Во реалноста, оралниот секс е вообичаен облик на сексуалност. Тоа значи дека партнерите размислаат за другиот: Што можат да му пружат, а да му се допадне? Зошто би било понижувачко оралното задоволување ако двајцата партнери го сакаат тоа и се сложуваат?

Безбеден е

Не е. И при орален секс постои можност за пренесување на заразни болести како ХИВ, сифилис или гонореја. Ејакулацијата во уста го зголемува ризикот од заразување со некоја инфекција, па затоа е најсигурно да користите кондом и при орален секс. Внимавајте кондомот да е без премаз за вкусот да биде неутрален.

Сантиметрите се многу важни: Ова е идеалната бројка!

Студија која е спровеле Body Logic MD открила дека повисоките мажи многу повеќе уживаат во сексот од пониските. Овде станува збор за мажите кои се повисоки од своите поубави половини и кои се повисоки од 180 цм.

Жените повисоки од 168 цм исто така истакнале дека уживаат во сексуалните односи. Мажите пониски од 180 цм и жените пониски од 168 цм во поголемиот дел одговориле дека не се задоволни со голем број од своите сексуални искуства и се пожалиле на слаба самодоверба.

Истражувањето е спроведено на илјада личности со различни висини на кои им било поставено прашањето за висината на партнерот и како тоа влијае на нивната емоционална состојба и самодоверба.

Високите личности изразиле многу поголем степен на самодоверба и посилна емоционална стабилност. Покрај тоа, мажите се сложиле дека преферираат жени кои се пониски од нив, додека жените биле повеќе наклонети кон високите мажи, а како идеална висина ја одредиле 187 цм.

Популарно