Најлесната задача која ги скара корисниците на ФБ

Ова се учи некаде во трето одделение, но многумина веќе ги имаат заборавено и наједноставните математички операции. 

Дали вие ќе ја решите?

Ако се мачите подеднакво како и корисниците на друштвените мрежи за да дојдете до решение, тоа само значи дека одамна сте излегле од училишните клупи.

Решението е малку подолу

.

.

.

.

.

.

.

..

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

2-2×2+1= 2-4+1 = -2 +1 = -1

ВИДЕО: Ова е најбрзото Фиќо на светот

На мостарскиот аеродром Аутоклуб Херцеговина викендов го организираше Auto-moto Street Show – Mostar 2017 part 2, каде посетителите можеа да видат бројни атракции, помеѓу кои најголемата беше „Фиќото“ на Дамир Ожеговиќ.

Вистинска сензација беше кога на мостарската аеродромска писта се појави „Фиќо“ во кое громогласно рикаат дури два мотори на Suzuki Hayabusа со дополнителен нитро систем.

Феноменално е да се гледа како ова мало „чудовиште“ со лик на „Фиќо“ стартува како испалено од ракета и зад себе со двојна должина ги остава врвно подготвените болиди:

Популарно