ВИДЕО: Кумот донесе шифоњер, па се случи лудило!

Ромските свадби се познати по повеќедневнаите веселби, безгранично арчење пари, куп адети, меѓу кои и најава или покажување на тоа, кој каков подарок купил за младоженците. Тоа е веќе познато и видено.

Ама дека треба да се игара оро или во случајов „чучек со поклонот“… ?!? Ама ете, на ромска свадба да ти имало и тоа! Особено ако поклонот е „шифуњер“ од кумот од Немачка!

(ВИДЕО) Драган Спасов Дац: Бомба има во театар!

Драган Спасов Дац, еден од омилените актери на домашната публика, доаѓа во новата епизода од шоуто Еден на Еден.

На Жаре му раскажа еден куп анегдоти од својата богата кариера, од кои неколку навистина неверојатни!

Популарно