ВИДЕО: Погледнете што прави пејачката во најлудата српска кафеана

На социјалните мрежи се појави видео од една кафеана во Србија каде очигледно атмосферата е на многу пожешко ниво отколку во нормална кафеана.

Оваа кафеана се наоѓа во Железник, а дека забавата во неа е загарантирана покажува и ова видео.

Популарно