ВИДЕО: Селфи од пеколот!

Новите хорор филмови во последниве години се повеќе психолошко, отколку страшни во самиот момент, но ова видео е различно. 

Доколку сте љубител на хорор филмовите, веројатно сте прилично уверени дека досега сте виделе се` и дека ништо не може да ве исплаши. Веруваме дека ќе го промените мислењето после ова видео. Имено, оваа застрашувачка сцена е од краткиот филм „Селфи од пеколот“. Добро подгответе се за она што следи:

(ВИДЕО) Земјотрес во породилиште: Сестрите ги спасуваа бебињата за да не паднат

Два силни земјотреси неодамна беа регистрирани во Јапонија, а за време на едниот била снимена една необична  ситуација во која одлично се снашле медицинските сестри во едно породилиште.

Од потресот, количките на бебињата тргнале да се движат по собата, а само брзата реакција на персоналот ги спасила новороденчињата да не паднат на земјата и да се повредат, погледнете.

ВИДЕО: Воспитувачка во градинка снимена како храни девојче што не сака да јаде

Оваа ситуација е снимена во градинка во рускиот град Томск, а според медиумите ова се случувало долго време, само што децата се плашеле да споделат дома со своите родители.

Воспитувачката заслужува дебела казна за ова, и воопшто не смее да продолжи да работи со деца.

Погледнете го видеото:

Популарно