ФОТО: Иван Исцелител го реши проблемот со загадувањето во Скопје

Иван Исцелител уште еднаш ја спаси ситуацијата. Овоја пат без предвидувања на иднината, туку со конкретен план за решавање на загадувањето во Скопје и тоа за 15тина минути. Ѕвер!!!

Популарно