ФОТО: Кој рано рани, го шири бизнисот

Овој натпис бил закачен на портата од нечиј двор во Битола како би ги предупредил соседите и минувачите да не му паркираат пред порта бидејки човекот очигледно има планирана работа. Но креативен дрво сечач бил паметен па решил да заработи денар плус дополнувајки го натписот.
 

ВИДЕО: Поставил камера во детската соба - кога видел што прави мајката со бебето занемел

Да се заспие бебе умее да биде навистина комплицирана мисија. Додека го држите во раце бебето се смирува, затвора очи, вие мислите дека спие, но кога ќе го ставите во креветче, повторно плаче.

Една мајка се чини претерала, а се е забележано со сигурносната камера, која таткото ја поставил во детската соба.

Таткото вели дека сега му се јавуваат од војска за мајката да ги подучи на тој интересен потег.

Погледнете:

Популарно