ГАЛЕРИЈА: Најжешката медицинска сестра во светот

Повеќето мажи ги наоѓаат медицинските сестри многу секси, но нема маж што оваа медицинска сестра нема да ја најде за атрактивна. 

​Се вика Карина Лин и доаѓа од Тајланд, а изгледа неверојатно жешко.

ГАЛЕРИЈА: Кога билдерите ќе престанат да користат стероиди

Јасно е дека мускулите многу тешко растат без правилна исхрана, а процесот може сериозно да се забрза со суплементи во ихраната. Но и тоа не е доволно ако сакате да се натпреварувате во Бодибилдинг. Во таков случај стероидите се неминовни. Но, што кога ќе престанете да ги користите?

ГАЛЕРИЈА: Оваа ЖЕШКА Македонка љуби да се фотографира разголена

Верче Ѓорѓиева е девојка од Штип која се занимава со фотомоделство од ноември 2011-та година.

Во слободно време Верче сака да чита книги, а омилени автори и се Зигмунд Фројд и Николас Спаркс.

Порано тренирала одбојка, но бидејќи сега е доста активна во фотомоделството, нема толку слободно време да се посвети на овој спорт.

Повеќе фотографии погледнете ТУКА

Популарно