ФОТО: Најлудата порака на надгробна полоча во Македонија

Речиси секој од нас во текот од животот размислува што би сакал да му пишува еден ден на надгробниот споменик. Овој Македонец вака решил да им отпоздрав на оние кои осануваат по него.

ФОТО: Сеир на Твитер за Заев

Премиерот Зоран Заев, за прв пат присуствуваше на меч на Македонската репрезентација на европското ракометно првенство во Хрватска и тоа не помина не забележано од твитер заедницата во Македонија. Коментарите во поголем дел се негаивни, еве дел...

Популарно