ВИДЕО: Заспа на работа, но она што се случи следно го насмеа светот

Откако една жена е фатена како спие на работа го насмеа светот бидејќи на неа и се случи несекојдневна ситуација.

Според видеото оваа жена била толку многу уморна што не ни успеала да остане будна и заспала на нејзиното работно место во една продавница во Америка каде и работи.

Во еден момент од видеото се гледа како жената потонува во длабок сон, а веднаш следниот миг се случи следново.

Популарно