ФОТО: Порака во една белградска зграда - „Почитувани господа наркомани“

Станарите во многу згради од Белград секојдневно имаат проблеми со „непоканети“ гости, кои во нивните влезови навраќаат за да уживаат во различни видови дрога.

Тоа обично се случува во згради каде што влезните врати не се аклучуваат.

Таков случај е и оваа зграда во Белград, чии станари одлучиле на непоканетите гости да им остават порака.

Останува да се види како гостите ова ќе го сфатат.

ВИДЕО: Заспа на работа, но она што се случи следно го насмеа светот

Откако една жена е фатена како спие на работа го насмеа светот бидејќи на неа и се случи несекојдневна ситуација.

Според видеото оваа жена била толку многу уморна што не ни успеала да остане будна и заспала на нејзиното работно место во една продавница во Америка каде и работи.

Во еден момент од видеото се гледа како жената потонува во длабок сон, а веднаш следниот миг се случи следново.

Популарно