ВИДЕО: Сопругата и љубовницата се здружија против него!

Од Кина е објавено видео во кое главни улоги се жената, мажот и љубовницата. Жената не ја нападнала љубовницата како во повеќето случаи, туку двете се здружиле против него и го одрале на среде улица.Дамите го извадиле на улица и почнале да го маваат со што ќе стигнат и го искинале. Погледнете каков спектакл од одмазда било ова:

ВИДЕО: Заспа на работа, но она што се случи следно го насмеа светот

Откако една жена е фатена како спие на работа го насмеа светот бидејќи на неа и се случи несекојдневна ситуација.

Според видеото оваа жена била толку многу уморна што не ни успеала да остане будна и заспала на нејзиното работно место во една продавница во Америка каде и работи.

Во еден момент од видеото се гледа како жената потонува во длабок сон, а веднаш следниот миг се случи следново.

Популарно