Иван Исцелител ќе не спаси од крајот на светот!

Иван Исцелител се јави на ФБ во врска со ураганот Ирма, кој ги погоди Соединетите Американски Држави, каде тој ги отфрла насловите на некои портали кои ураганот го поврзуваат со доаѓањето на Исус, и вели дека всушност тој е оној кој е пратен од Бога и е веќе тука!

ФОТО: Најсмешното за Сашо Тасевски на интернет

Во последниве 24 часа, директорот на Драмски театар, Сашо Тасевски, е главна тема на потсмев на социјалните мрежи. Дека Македонците се креативен народ, кога стнаува збор за исмевање доказ се следниве кадри:

Популарно