ФОТО: Дипломираше најзгодната студентка - но сите и се смеат

Студентката Маја Ивановиќ, која дипломирала на приватен белградски факултет, се пофали со дипломската десетка на социјалните мрежи и стана предмет на потсмев – што се се вреднува и кој се факултет завршува.

Девојката дипломирала на тема „Лојалноста на потрошувачите кон брендот Guess“, а на кориците од дипломскиот труд решила да биде втиснато и логото од брендот, кој судејќи по нејзиниот инстаграм профил и е омилен.

Државата ќе го ЗАБРАНИ оралниот СЕКС!

Претседателот на Уганда, Јовери Мусевени изјави дека сака да забрани граѓаните на таа држава да имаат орален секс, со образложение дека „устата е за јадење“.

Тој обвини „странски служби“ дека се обидуваат да ги убедат луѓето во Угада да имаат орален секс и издаде јавно предупредување.

– Дозволете ми да ја искористам оваа можност и јавно да ги предупредам нашите луѓе на некои лоши пракси во кои се впуштаат и кои ги промовираат странци. Една од нив е тоа што го нарекуваат орален секс. Устата е за јадење, не е за секс – истакна Мусевени.

Популарно