ВИДЕО: Нема да ви се верува што изгради овој Македонец со помош на топка!

По кој знаекој пат Дејан Киревски ни испрати видео и не воодушеви со своите вештини. Овој пат мајстор Дејан изгради фурна за пица, користејќи пилатес топка. 

Искрено, жал ни е за топката, но ќе му простиме ако ни прати рецепт за пицата.

Испратил: Дејан

Популарно