ВИДЕО: Сузана Гавазова опасно жешка во новиот видео запис

Македонската фолкерка, Зузана гавазова, најновиот видео запис го сними во соработка со „Арт Студио продукција“.

Автор на музиката на „Опасна за око“ е Борче Димитров, стиховите ги напиша Орце Зафировски, додека аранжманот и продукцијата ги направил Дејан Момировски.

Гавазова песната на фолк фестивалот „Роса 2017“ ја изведе заедно со блех оркестарот на популарниот Џамбо Агушев, кој исто така учествува во самиот спот. Наскоро таа најави и промоција на спотот.

Погледнете го најновото видео на Гавазова.

ФОТО(18+): Јелена Круниќ и Ана Кораќ се тушираа сосема голи

Додека другите учесници во реалното шоу „Задруга“  се тушираат во костими за капење заради камерите во купатилото и тоалетот, двете „здругарки“  решија да ги скршат табуата и да покажат ама баш сè.

Јелена Круниќ и Ана Кораќ минатата ноќ заедно влегоа под туш.

Двете не обрнуваа внимание на камерите со кои беа целосно опкружени, така што беа опуштени во уживањето под тушот како камери и да нема.

Тие се свртеа кон камерата и покажаа сè, очигледно горди на нивните облини.

Двете очигледно решија целосно да се соблечат за да ја израдуваат машката публика.

Популарно