ВИДЕО: „Амазон Бенд“ со кавер на „Лутка“ за среќна нова година

Амазон бенд ја преработија "Lutka" од САРС во опуштена акустична верзија. За аудиото се погрижи Петар Хаџиев а видеото е дело на Кристијан Ѓоргиев од KG production. Ова е втор официјален кавер од нив со коj ја честитаат новата година на сите и ве покануваат да бидете гости на нивните настапи

Испратено од Мартин

ФОТО: Кафе 30 денари - Цените во кафеана во Крушево ќе ве изенанадат!

Родниот град на многу големи Македонци, Крушево и зимово е популарна туристичка дестинација. Чистиот воздух, историјата, снегот, Тоше... се само дел од причините да се посети највисокиот град на Балканот. Цената на зимувањето е секогаш еден од клучните факроти при изборот на дестинацијата, а тука Крушево е во предност. Погледнете го само цените во кафеана и се ќе ви стане јасно:

Испратено од Милица

ВИДЕО: Како реагираат скопјани ако видат паричник на земја?

Уште едно интересно видео на млад Јутјубер од Македонија. Овој пат социјален екпсперимент кој треба да ни каже колку се чесни жителите на Скопје.

Слични видеа на Јутјуб има и од други светски метрополи, па да видиме до каде се скопјани.

Испретено од Мако

Популарно