(ВИДЕО) Јавете се на тeлефон ако сакате да бидете овчар за плата од 850 евра во Грција

” Кој сака работа како овчар нека ми се јави по телефон “, вели Бугаринот на видеото постирано на фејсбук. Тој работи како овчар во Грција и вели дека платата е 850 евра плус храна и цигари…Погледнете го видеото на чобанот Тома.

Која Србинка беше на свадбата на Австриската министерка

Јохан Гуденус, шеф на пратеничката група на Партијата на слободата и заменик-градоначалник на Виена, беше еден  од гостите на свадбата на австриската министерка за надворешни работи со  неговата сопруга, инаку Тајана има српско потекло. Која

е всушност Тајана Гуден, погледнете во нашата галерија.

Науката открива мрачни тајни за луѓе со сини очи

Науката oоткрива “мрачна“ тајна за луѓето со сини очи

Американските научници од Универзитетот „Вермонт во своите истражувања “ укажуваат на поголем ризик за алкохолизам кај лицата со светли очи. Најголемиот ризик бил кај луѓето со сини очи, а најмал ризик за алкохолизам е забележан кај тие со најтемните очи.Стручњаците објаснуваат дека гените што ја контролираат бојата на очите се сместени на ист хромозом како и гените поврзани со зависноста од алкохолот.

Поранешните истражувања покажаа дека луѓето со сини очи и помалку поденсуваат болка.

(ВИДЕО +ФОТО) Аделина Тахири направи спектакл пред породувањето

Наскор Аделина Тахири ќе се породи. Познатата пејачка и нејзиниот сопруг, познатиот адвокат Серјожа Марков, го очекуваат раѓањето на нивниот син, а таа вечерва ги собра пријателите и роднините на гламурозна прослава.

Премногу сум емотивна, Ви благодарам што дојдовте. Нашиот син ќе се вика Јон -им откри Тахири на гостите.

Ова е втор брак за нејзиниот избраник, во јавноста познат како поранешен адвокат на Сашо Мијалков и брат на сопругата на Иво Котевски. Пред пет години Марков беше избран за Почесен конзул на Република Молдавија во Република Македонија.

Популарно