ФОТО: На нас ни пишуваат казни, а тие паркираат вака!

На улица, на сред пешаќки премин. Вака паркира сообраќајната полиција во Скопје кога си купува доручек. Да се знае кој е газда. Не би не зачудило и доручекот ако не си го платиле.

Испратено од: Зоран

ФОТО: Паркирање „like a boss“ во Скопје

Една госпоѓа си ја паркирала колата на сред улица пред министерство за земјоделие и си влегла во зградата

Повеќе од еден час не ја мрднала колата

За да биде перверзијата поголема во еден момент излегла си ја зела ташната и си се вратила во зградата

Испратено од Васко

Популарно