ФОТО: Како функционира забраната на Шилегов за возила на Водно?

Забраната на градоначалникот на Скопје, Петре Шилегов, за движење на возила на Водно за време на викенд, со која планината требаше да биде пешачка зона, воопшто не функционира. Овие фотографии се снимени денеска. Погледнете:

Испратил: Златко

ВИДЕО: Што прават овие млади Македонци?

YouTube станува се популарен во Македонија, најмногу кај најмладата генрација. Се повеќе млади се обидуваат да направат YouTube кариера.

Можеби не успеваат да заработат, но веројатно се задоволни со тоа што се познати во интернет светот во Македонија.

Кристијан и Кирил се во овој „бизнис“. Младите Јутјубери освен со „влогови“ решија да се обидат и со музика. Еве како искочи тоа:

Испратено од Кирил

Популарно