(ВИДЕО) Слатко папагалче кое „злобно“ се смее ќе ве расположи за добра ноќ

Ова преслатко папагалче се смее секогаш кога неговиот сопственик ќе дувне во него.

Познато е дека папагалите го имитираат однесувањето на луѓето. Тие можат да зборуваат, пеат, да имитираат човечки гласови, па дури и да се смеат.

Ова преслатко папагалче се смее секогаш кога неговиот сопственик ќе дувне во него. Тоа самото по себе е необично, но уште позабавно е неговото смеење кое звучи како злобно, а всушност е слатко.

Погледнете го следново видео кое несомнено ќе ви го разубави крајот на денот.

(ВИДЕО) Оваа мачка се однесува како вистинско куче

Сопственикот на оваа мачка сподели интересно видео на социјалните мрежи. Тој фрла играчка со надеж дека по неа ќе истрча кучето, меѓутоа, на тоа изреагира мачката и тоа не само еднаш.

-Нешто не е во ред тука, напиша тој.

(ВИДЕО) Свиња ја нападна израелската водителка Хофит Голан

Познатата водителка и продуцентка од Израел, Хофит Голан, се нашла во незгодна ситуација додека престојувала на Бахамите. Хофит додека била во морето во раката држела виршла со која се обидела да ја нахрани свињата.

Виршлата ѝ паднала во вода, а таа безуспешно се обидела да ја земе. Голан помислила дека ќе биде нападната откако свињата почнала да плива кон неа.

Свињите се вистинска туристичка атракција на Биг Мејџор Кеј, познат и како Островот на Свињите. Во еден дел на Бахамите овие животни живеат веќе неколку векови.

Тамошните свињи се одлични пливачи, а туристите често доаѓаат да ги посетат.

Според некои верувања и приказни кои  се раскажуваат со децении, морнарите ги оставиле свињите во Биг Мејџор Кеј за да им служат како храна откако ќе се вратат од своите патувања, додека други сметаат дека животните се нашле на овој остров по преживеаните бродоломи.

Популарно