ФОТО: Гејзери во Радишани - Водовод спие

Фотографијата снимена во вторник навечер во скопската населба Радишани ни ја испрати наш редовен читател. Погледнете ги гејсерите на сред улица во Скопје по ралтивно слабиот дожд ноќта.

Испратено до Васил

ВИДЕО: Што прават овие млади Македонци?

YouTube станува се популарен во Македонија, најмногу кај најмладата генрација. Се повеќе млади се обидуваат да направат YouTube кариера.

Можеби не успеваат да заработат, но веројатно се задоволни со тоа што се познати во интернет светот во Македонија.

Кристијан и Кирил се во овој „бизнис“. Младите Јутјубери освен со „влогови“ решија да се обидат и со музика. Еве како искочи тоа:

Испратено од Кирил

Популарно