ВИДЕО: Баба со едно видео стана хит на интернет

Оваа баба дала најдобар одговор на прашањето како мобилните телефони влијаат врз луѓето. Снимка од баба од Босна и Херцеговина, стана веднаш хит на интернет. Нејзиниот одговор предизвика бура коментари и реакции на друштвените мрежи.

„Влијае на мозокот, стануваат будали, не слушаат ништо, ако не им е во раце, не слушаат ништо. Телефонот е само за потреба, кога нешто ти треба и остави го...Сите ќе бидат без школо, децата ниту пишуваат, ниту читаат, ниту работат домашни задачи. мозокот им е одземен и не знаат за ова зло што оди по земјата“, појаснува бабата.

ФОТО: Миленко Неделковски објави навредлива фотографја за СЈО - посебно за Јанева

Контраверзниот новинар, Миленко Неделковски, на својата ФБ страна објави фотографија со која „скриено“ ја навреди специјалната јавна обвинителка Катица Јанева.

Следеа огромен број лајкови од неговите поддржувачи и коментари во истиот правец.

Популарно