ФОТО: ОПАСНО - Струја и вода на сред улица во Кривогаштани!

- На улица во Кривогаштани, дечињата може слободно да си играат со каблите, а може и пожар да избие од водата што ја прскаат колите директно во струјното коло, пишува наш редовен читател, кој ни ги исптрати фотографиите.

Испратено од анонимен

ВИДЕО: Што прават овие млади Македонци?

YouTube станува се популарен во Македонија, најмногу кај најмладата генрација. Се повеќе млади се обидуваат да направат YouTube кариера.

Можеби не успеваат да заработат, но веројатно се задоволни со тоа што се познати во интернет светот во Македонија.

Кристијан и Кирил се во овој „бизнис“. Младите Јутјубери освен со „влогови“ решија да се обидат и со музика. Еве како искочи тоа:

Испратено од Кирил

Популарно