ВИДЕО: Девојка си ги мести градите, а кога ќе видите што се случи потоа ќе се насмеете до солзи

Девојка од Виетнам упорно се обидувала да ги намести градите гледајќи се во одразот на автомобилско стакло. Ги допирала градите од сите страни, па дури на крајот и го чепкала носот.

Потполно се опуштила, но шок следувал кога возачот на автомобилот во еден момент го отворил прозорецот.

Девојката веднаш потоа побегнала, а за нејзината реакција се говори ширум светот.

Популарно